ajax loader

Het water op!

Compact en behendig motorbootje

Dit compacte en behendige motorbootje, heeft met een lengte van ca 3.70 voldoende plaats voor drie personen en is daarmee ideaal om de eilandjes van de Rhederlaag te verkennen.

Vertical Image

Voor iedereen

Veiligheid en eenvoud in het varen

De 5PK / 4 takt buitenboordmotor brengt je in rap tempo het water op en is eenvoudig te besturen. Bovendien mag de boot al vanaf 12 jaar bevaren worden.

Vertical Image

Kinderen genieten!

Want op het water is het leukst!

Deze compacte motorboot is ideaal om een middagje met kinderen het water op te gaan. Door zijn lichte gewicht verplaatst hij snel. Bovendien is het bootje eenvoudig aan te meren en daardoor geschikt voor iedereen!

Vertical Image

Schipper, ahoy!

Waar wacht u nog op!

Reserveer direct via ons online boekingsysteem! De boot is zeer gewenst en daarom vaak al ver voor het mooie weer komt al helemaal volgeboekt. De boot ligt afgetankt met 25 liter brandstof voor u klaar aan de steiger!

Vertical Image

Tarieven seizoen 2019

Ochtend (09:30 – 13:00) – €45,-
Middag (13:30 – 17:00) – € 55,-
Dag (09:30 – 17:00) – € 90,-

tarieven zijn inclusief verzekering en 10L brandstof

01

Goed om te weten

Inrichting & uitrusting

Deze boot is voorzien van een 5PK, 4 takt buitenboordmotor. Daarnaast treft u twee aanmeerlijnen aan in het bootje en een tien liter brandstoftank. Bij aanvang dient u de huur en borg (€ 300,00) ineens -bij voorkeur contant- te voldoen. De borg ontvangt u retour nadat u het vaartuig (schadevrij) ingeleverd heeft zoals u het ook meegenomen heeft.

02

Voordat u huurt

Informatie & downloads

Algemene Voorwaarden
Huurcontract
Vaarregels