ajax loader

Lekker bruinbakken!

Ruim zonnedek met uitneembare kussens

De consoleboot is voorzien van een lekkere, ruime en riante rondzit welke standaard als zonnedek gemonteerd is. Onder het zonnedek voldoende ruimte om spullen op te bergen en plek voor iedereen! Zachte, watervaste kussens geven extra riant plaats om van de zon te genieten.

Vertical Image

Voor iedereen

Veiligheid en eenvoud in het varen

De eenvoudige gas en trim hendel zorgt voor een simpele, eenvoudige bediening. Bovendien kan de buitenboordmotor eenvoudig op- en neer getrimd worden zodat er geen schade aan schroef of motor kan ontstaan.

Vertical Image

Duik in het water!

Handige extra's zoals zwemtrap en stuurconsole

De consoleboot is voorzien van een handige zwemtrap, om ook in dieper water eenvoudig weer terug in de boot te komen. Bovendien heeft de boot een uitklapbaar anker aan boord, om de boot stil te leggen aan één van de mooie plekjes op de Rhederlaag.

Vertical Image

Schipper, ahoy!

Waar wacht u nog op!

Reserveer direct via ons online boekingsysteem! De boot is zeer gewenst en daarom vaak al ver voor het mooie weer komt al helemaal volgeboekt. De boot ligt afgetankt met 25 liter brandstof voor u klaar aan de steiger!

Vertical Image

Tarieven seizoen 2019

Ochtend (09:30 – 13:00) – €125,-
Middag (13:30 – 17:00) – € 145,-
Dag (09:30 – 17:00) – € 215,-

tarieven zijn inclusief verzekering en 25L brandstof

01

Goed om te weten

Inrichting & uitrusting

Deze boot is standaard voorzien van een zonnedek - kussenset - opbergbakken onder de banken - peddel - zelflozende kuip - rvs zwemtrap - rvs reling - stootwillen - anker - 2 afmeerlijnen. Bij aanvang dient u de huur en borg (€ 300,00) ineens -bij voorkeur contant- te voldoen. De borg ontvangt u retour nadat u het vaartuig (schadevrij) ingeleverd heeft zoals u het ook meegenomen heeft.

02

Voordat u huurt

Informatie & downloads

Huurcontract
Vaarregels