ajax loader

GelderseBootverhuur.nl is een onderdeel van Jachthaven ’t Eiland te Lathum. Gespecialiseerd in de verhuur van kleine motor- en consolebootjes waarmee u (zonder vaarbewijs) heerlijk kunt genieten op, rond en aan het water van het Rhederlaags recreatiegebied. U treft voldoende, gratis parkeergelegenheid en vele faciliteiten die ook na het varen ervoor zorgen dat er voldoende te doen is.

Ook voor rondvaarten kunt u bij ons terecht. We beschikken over een volledig gerenoveerde reddings-sloep, met voldoende plaats voor grote gezelschappen met een maximum van 18 personen.

 

locatie Jachthaven 't Eiland

Jachthaven, camperplaats, bootverhuur en horeca

Onze locatie Jachthaven 't Eiland is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Gratis parkeren, culinair genieten en eenvoudig te bereiken

Faciliteiten

Van alles onder één dak!

U treft bij de Geldersebootverhuur.nl en Jachthaven 't Eiland een breed scala aan diensten en faciliteiten onder één dak! We zijn dan ook meer dan zómaar een jachthaven. Klikt u door en maak kennis!

Vertical Image

Bootverhuur

Ontspannen en genieten op het water

Geldersebootverhuur verzorgt de verhuur van kleine motor- en consolebootjes welke zonder vaarbewijs bevaren kunnen worden om zo te genieten op het water en recreatiegebied de Rhederlaag te verkennen.

Vertical Image

Rondvaarten

voor grotere groepen

U wilt met een grotere groep, familie of zakelijk genieten van de schoonheid van de Rhederlaag? Wij verzorgen ook rondvaarten met onze nostalgische sloep voor groepen tot 18 personen.

Vertical Image

Horeca

om heerlijk na te genieten

Onze horeca (het terras heeft werkelijk een fantastisch uitzicht), staat garant voor een heerlijke verkoelende versnapering, een hapje of een heerlijk ijsje voor de kinderen. Onze horeca wordt niet voor niets geroemd door onze haven- en campergasten. We zien u graag!

Vertical Image

Jachthaven

Met moderne faciliteiten

Onze jachthaven is voorzien van de modernste faciliteiten. Wat dacht u van de botenlift, toiletten en douches en een zeer ruime winterstalling. We geven u graag een rondleiding, want naast botenverhuur zijn we uiteraard ook uiterst trots op onze prachtige haven!

Vertical Image

Werkplaats

Al het onderhoud geschied in huis!

Naast onze jachthaven beschikken wij ook over een zeer goed uitgeruste en vakbekwame werkplaats voor onderhoud en reparatie aan boot of sloep. Alle werkzaamheden geschieden in huis en over alle apparatuur hebben we de beschikking.

Vertical Image

Camperplaatsen

Inmiddels geroemd door velen!

We beschikken over 15 ruime camperplaatsen, direct aan de Rhederlaag. Naast een fantastisch uitzicht, beschikken onze camper gasten over de luxe van toiletten en douches om te gebruiken, een prive's strand en uiteraard onze prettige horeca!

Vertical Image

Schepenkring

Verkoop en aankoop van boten!

Schepenkring makelaardij houdt zich bezig met de verkoop en aankoop van boten in alle klassen. Wilt u een boot kopen? Of misschien juist verkopen. U bent dan bij onze zeker aan het juiste adres. Onze verkopers kennen de markt en weten alles van boten.

Vertical Image

01

Huurcontracten boten

Onderstaand treft u de huurcontracten aan voor onze boten

Huurcontract
Huurcontract

02

Voorwaarden

Op de verhuur, rondvaarten en faciliteiten die we bieden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

U treft deze hier aan.

03

Informatie

Op het water zijn uiteraard diverse regels van toepassing. Hoewel u niet in het bezit hoeft te zijn van een vaarbewijs voor nagenoeg alle boten bij ons in de verhuur. Dient u wel enkele regels in acht te nemen. Deze treft u hier aan.

04

Vragen?

Heeft u vragen? Wilt u de mogelijkheden weten? Of bent u gewoon nieuwsgierig?

U kunt ons altijd mailen, bellen of gewoon even bij ons binnenlopen.

Contact Image

Contact gegevens

bezoeken

De Muggenwaard 16, Lathum

mailen

info@geldersebootverhuur.nl

Stuur ons een berichtje